Čo ocenia muži pod stromčekom

Čo ocenia muži pod stromčekom?

Tipy a triky, ako zabodovať vianočnými darčekmi

 

Pri nákupoch vianočných darčekov pre manželov, frajerov, otcov a bratov je každá rada drahá. Nevzdávajte sa šance na prekvapenie. Skúsime vás inšpirovať.

 

Kozmetika

Ak doma nemáte metrosexuála alebo hipstera, kozmetikou pravdepodobne vlnu nadšenia pri rozbaľovaní darčekov nevyvoláte. Iba aaaak – je tu možnosť, ako obzvláštniť vianočnú klasiku. K štandardným kozmetickým balíčkom s penou na holenie, vodou po holení a krémom na ruky pribaľte vychytávku sezóny. Špeciálnu intímnu kozmetiku. V bežných drogériách ju nedostanete, hľadajte v lekárňach intímne čistiace gély pre mužov DermoXEN. Takýmto darčekom venujete nielen extra kozmetickú starostlivosť, ale prejavíte aj mimoriadne pochopenie o najdôležitejšie mužské partie – aspoň podľa neho.

 

Technika

V prípade, že sa v nej orientujete, alebo ste dostali vyslovene tip, nebude techno darček problém. Ak to tak nie je, nepúštajte sa do zbytočne drahých experimentov a vyriešte to radšej darčekovou poukážkou. Obdarovaný bude mať radosť minimálne dvakrát, pri rozbalení poukážky a nákupe podľa svojich predstáv.

 

Šport

Vďačný darčekový okruh pre aktívnych i pasívnych športovcov. Športové potreby, oblečenie, pobyty, kde si svoj šport môžu užiť, permanentky na sezónu obľúbeného klubu, alebo lístky na vysnívaný zápas – pri športovcoch máte každú sezónu postarané o množstvo darčekových inšpirácií.

 

Hudba

Vraj je veľmi málo ľudí, ktorí nemajú radi hudbu a aj v týchto ojedinelých prípadoch je to akási porucha. To je pre vás dobrá správa. Základom je poznať obľúbené skupiny a spevákov toho vášho. Potom je už hračka vybrať najnovší album, celú diskografiu, či lístok na koncert. Samozrejme, ani nové slúchadlá, obal na prehrávač či tričko obľúbenej kapely nebudú od veci. Ak máte doma návštevníka festivalov, skvelé! Stačí sa rozhodnúť, ktorý mu budúci rok doprajete.

 

Oblečenie

Opäť sme na tenkom ľade. Väčšina mužov berie oblečenie ako nutnosť, ktorej nemieni venovať viac pozornosti ako treba. Preto končia s láskou vyberané šáliky, čiapky, rukavice a košele nenosené v hlbinách šatníkov. Venujte mu radšej poukážku a choďte na nákup spolu. Tak sa nestane, že by ste vybrali ďalší ležiak do skrine.

 

Hračky a koníčky

Aj keď nie je ten váš veľký čitateľ, ak vyberiete titul, ktorý rozoberá jeho koníčky či obľúbené témy, určite ho ocení. Predplatné športového alebo automoto časáku, počítačové hry s tematikou, ktorá ho baví, nové vláčiky do železnice a podobné, ostatným ľuďom nič nehovoriace komponenty, budú dobrou voľbou.

 

Čo radšej nie

V špecifických prípadoch síce môže aj spodná bielizeň vyvolať nefalšovanú radosť, ale veľmi sa na to nespoliehajte. Rovnako diskutabilné sú výživové doplnky na podporu rastu vlasov, či potenciu. Ak si želáte, aby ich vaša polovička vyskúšala, nájdite si pre istotu inú príležitosť. To isté platí o permanentke do posilňovne, ak v nej nezvykne pravidelne tráviť čas.

autor: TREG

 

prelinky:

http://www.dermoxen.eu/intimna-hygiena-kozmetika/intimny-cistiaci-gel-pre-muzov/