Hitparáda najneobľúbenejších darčekov

Hitparáda najneobľúbenejších darčekov

Dajte pozor, aby ste v predvianočnom zhone nesiahli po niektorom z notoricky neobľúbených darčekov. Aj keď je pravda, že v ojedinelých prípadoch sa aj oni môžu stať zdrojom nefalšovanej radosti.

Ponožky, tielka, pančuchy, bačkory a spol.

Nuda, nuda a ešte raz nuda. Jasné, sú užitočné. Jasné, obdarovaný ich využije, ale pri dnešných možnostiach sú to trochu chabé argumenty. Môžete siahnuť po pestrých vzoroch, značkových produktoch, ale ponožky, tielka, pančuchy, bačkory a spol. skrátka vždy ostanú ponožkami, tielkami, pančuchami a bačkorami. Neprekvapivý darček č. 1.

 

Neprekvapenie

Dávate mamine každý rok to isté? Je jedno, či je to parfém od Diora, ak darčeku chýba moment prekvapenia, stráca svoje čaro a mení sa na štandard. To snáď parfému od Diora urobiť nechcete. Vymeňte aspoň značku.

 

Firemný darček

Váš zamestnávateľ vám rozdal USB kľúčiky a vy ho šupnete bratovi pod stromček? Chyba. Firemným darčekom nechýba logo. Človek nemusí byť zrovna Sherlock, aby pochopil, čo ste urobili. Neriskujte a radšej vynaložte námahu i peniaze, aby ste pod stromčekom nevyzerali ako ignorant a žgrloš.

 

Darček typu panvica

Ak zrovna neobdarúvate food blogera, ktorého duša piští po hogo fogo panvici, toto je isté sklamanie. Dať žene panvicu je ako dať chlapovi lopatu na odhŕňanie snehu. Sada hrncov a spol. sú fajn, keď si ich želajú mladomanželia, inak zamierte do iného obchodu.

Pozor: do tejto kategórie rozhodne nepatrí umývačka riadu – to je skvelý darček, ktorý hovorí, zlatko, čas, ktorý strácame státím pri dreze môžeme, využiť aj inak. Krása!

 

Nezmysel

Nezmyslami zvyknú obdarovávať ľudia, ktorí si nechávajú nákup darčekov na poslednú chvíľu. V obchode už nemali to, čo plánovali kúpiť, tak sa poobzerajú, čo zvýšilo. Prípadne to vybavia popri tankovaní na pumpe. Babička potom rozbaľuje lyžiarsku prilbu a puberťák zľavu na nákup zimných pneumatík.

 

Neberte nákupy darčekov ako naháňačku a nutné zlo. Urobte si na ne čas, premyslite si, čo by koho potešilo, zvážte svoj rozpočet. Inšpirujte sa na webe alebo v časopisoch. Pred Vianocami sú tradične plné zaujímavých darčekových tipov. Prajeme vám šťastnú ruku pri nakupovaní a veľa radosti pri rozbaľovaní.

 

autor. TREG

 

prelinky:

http://www.dermoxen.eu/intimna-kozmetika-produkty/