Intímny deodorant

Máte pocit, že ste si o dezodorantoch, antiperspirantoch a podobných výrobkoch prečítali všetko? Možno vás prekvapíme. Poznáte intímne dezodoranty?

 

Dezodoranty vs. antiperspiranty

Základný rozdiel medzi týmito dvoma produktami je v tom, akým spôsobom nám dokážu pomôcť v horúcom letnom počasí.

Dezodorant poteniu nijako nebráni. Neutralizuje pach, ktorý vzniká rozkladom potu. Môže, ale nemusí byť parfumovaný.

Antiperspiranty zabraňujú tomu, aby sme sa vôbec začali potiť. Uzavrú póry pokožky a je to.

Na trhu nájdete množstvo značiek a množstvo rozličných prevedení oboch výrobkov. Väčšina ľudí uprednostňuje dezodoranty. Jedným z dôvodov je určite skutočnosť, že látky, ktorými antiperspiranty dosahujú svoj účinok, nepovažujú všetci za úplne bezpečné.

 

Dezodorant na intímne partie

už nie je takou bežnou vecou, ako klasické dezodoranty a antiperspiranty. Možno ani vás nenapadlo podobný produkt vyskúšať. V niektorých situáciách však môže byť intímny dezodorant dobrým pomocníkom.

Ak je kvalitný, neovplyvňuje proces potenia a nenarúša prirodzené pH intímnych partií. Osviežuje a dezodoruje. Využijete ho počas menštruácie, počas teplých letných mesiacov a pri športovaní. Poslúži aj pri dlhšom cestovaní, počas ktorého sa nemáte ako umyť. Dezodorant sa používa jednoducho – nastriekate ho priamo na vložku.

Ak sa rozhodnete, že chcete dezodorant na intímne partie vyskúšať, poraďte sa v lekárni. Jedným z dermatologicky testovaných produktov je DermoXEN deo SOFT COOL. Potláča rozmnožovanie baktérií, ktoré spôsobujú zápach. Jeho aróma neobsahuje žiadne alergény a je dermatologicky testovaný na precitlivelosť. Zloženie je bez parabénov, silikónov a tiazolínov. Je súčasťou celej rady sofistikovaných výrobkov určených na intímnu hygienu žien i mužov.

 

Pozor, intímny dezodorant nie je určený na prekrývanie pachov, ktoré indikujú gynekologické komplikácie. Vtedy vám pomôže iba návšteva lekára.

 

autor: TREG

 

prelinky:

http://www.dermoxen.eu/intimna-hygiena-kozmetika/deo-soft-cool-intimny-dezodorant/

 

 

 ik Vtedy vám pomôže iba návšteva lekára.