Sex, ktorý treba toto leto vyskúšať

Dovolenka a sex patria nerozlučne k sebe. Voľné dni sú jednoducho ideálnym časom na experimentovanie. Či sa už chystáte stráviť dovolenkový čas so stálym partnerom, alebo letnou láskou, spestrite si ho milovaním, ktoré prinesie do vašej postele trochu vzruchu.

 

Sex v kúpeľni
Najsexi miestnosť v byte. Perfektná kombinácia mokrej kože a zrkadiel. Je na vás, či vyskúšate romantiku pri sviečkach, alebo spontánnu rýchlovku pri záverečnom žmýkaní pračky. Odporúčame oboje.

Role playing sex
Všetci máme fantázie. Splňte si ich a zahrajte si s partnerom malé divadlo. Prvýkrát to možno pri hre na doktorov či otváraní poštárovi nebude úplne jednoduché, ale na druhýkrát si to určite užijete naplno.

Sex na verejnosti
Sex v kine, na parkovisku alebo v parku je skvelý pre páry, ktoré sa začínajú trochu nudiť. Aj keď už ovládate všetky polohy kámasútry, toto bude zaručene niečo nové.

Sex namiesto hádky
Skvelý tip, ako riešiť dovolenkové trenice. Namiesto nezmyselného hádania sa skúste zabaviť inak. Vymeňte výčitky za akčné strhávanie šiat z tela. Pochybujeme, že by ste po sexe opäť riešili príčinu sporu.

Vulgárny sex
Nie je to zábava pre každého. Predtým, ako sa pustíte do dráždivej konverzácie počas sexu, zvážte, či to partner ocení. Ak áno, potom vám nič nestojí v ceste.

Nezabudnite si dať pozor

Noc plná sexu môže mať nepríjemné dôsledky. Od nechceného otehotnenia až po zápal močového mechúra. Pošva môže veľmi ľahko infikovať baktériami z oblasti konečníka. Príčinou zápalov môžu byť aj mikroorganizmy prenosné pohlavným stykom, napr. chlamýdie.

Dbajte preto na zvýšenú hygienu. Je jedno, či strávite noc s letnou láskou, alebo stálym partnerom. Pred sexom nezabudnite na sprchu. Na genitálie použite intímny čistiaci gél ako napr. Dermoxen Proneem, ktorý nedráždi, nevysušuje a pomáha posilniť prirodzené prostredie vagíny.

Pri novom alebo neznámom partnerovi by ste nemali vynechať kondóm

 

autor: TREG.

 

prelinky:

http://www.dermoxen.eu/intimna-hygiena-kozmetika/dermoxen-proneem-intimny-cistiaci-gel/