Sex po mužskej obriezke

Čo to mužská obriezka je a aké sú jej výhody a nevýhody, sme už na našej stránke minule rozobrali. Rozhodnutie podstúpiť obriezku z náboženského alebo zdravotného hľadiska je jedna vec, ale podstúpiť mužskú obriezku kvôli lepšiemu zážitku zo sexu je vec druhá. Aké sú najčastejšie obavy a očakávania u mužov, ktorí uvažujú o obriezke?

Zmení sa veľkosť?

Nie, páni, nemusíte sa strachovať, z vašej pýchy neubudne a rovnako ani nepribudne. ☺

Budem mať problémy so skorou ejakuláciou?

Odstránením predkožky sa predĺži výdrž, keďže si penis musí zvyknúť na každodenné dráždenie, nakoľko ho nechráni predkožka. V niektorých prípadoch sa môže stať, že po operácii je pár mesiacov problém so skorou ejakuláciou, no časom by sa tento problém mal upraviť.

Budem lepší milenec?

Lepšieho milenca z vás obriezka nevykúzli, no predlžuje sa výdrž muža, čo ženy určite ocenia.

Zlepší sa pocit intímnej hygieny a sviežosti?

Toto je vec, ktorá platí a na ktorej sa zhodnú všetci. Pocit sviežosti sa obriezkou zvýši a udržiavanie intímnej hygieny je o dosť jednoduchšie.

Zníži sa citlivosť a bude to mať vplyv na orgazmus?

Citlivosť sa zníži a tým sa predĺži výdrž. To, že by odstránenie predkožky malo vplyv na kvalitu sexuálneho života, potvrdené nie je. Názory sa však menia človek od človeka. Spokojnosť s obriezkou sme zisťovali aj medzi známymi a tu sa s vami podelíme o ich skúsenosti.

Peter: Pre mňa to bola správna voľba. Obriezku som si dal spraviť po tom, čo som študoval v Amerike, kde je väčšina mužov obrezaných a je to tam považované za zdravé a sexy. Vizuálne to oceňujem nielen ja, ale aj partnerky. Tiež sa zvýšil pocit z intímnej hygieny a čistoty, nemôžem sa sťažovať ani na sex, ktorý je naozaj lepší. Prežívam ho intenzívnejšie a zdá sa mi, že sú spokojnejšie aj ženy, aj keď, kto vie. ☺

Simona: Mala som arabského priateľa a obriezku hodnotím pozitívne. Výdrž bola naozaj lepšia a čo som privítala najviac, bola zvýšená intímna hygiena.

Marian: Na obriezku som išiel kvôli zdravotným problémom a nech si hovorí, kto chce, čo chce, ja nemám pocit, že by sa niečo výrazne zmenilo.