Vyberte si chlapa podľa kúpeľne

Povedzte nám, čo má muž v kúpeľni a my vám povieme, čo je zač. Jednoduchá a účinná metóda, ak cez ružové okuliare zaláskovania milostivo prehliadate, že váš nový objav zatiaľ neobjavil zubnú pastu.

 

 

Hipster

Ak si nie ste istá, či je váš nový objav hipster už na prvý pohľad, nie je to hipster. V kúpeľni je to rovnako zrejmé. Aj kozmetika odráža ich životný štýl. O bradatý porast sa starajú špeciálnymi pomôckami zakúpenými na miestnom trhu alebo v eshope, o ktorom nikto nikdy nepočul. Kozmetika áno, ale určite bio, vyrobená rukami miestnych hnietiteľov mydielok. Intímnu hygienu nemusí týmto štýlovým chlapcom nikto vysvetľovať, vedia, čo a ako.

 

Klasik

Nevie rozoznať, kedy máte mejkap a kedy ste odlíčená? Nevadí, je to klasik. Ak sa mu páčite, jednoducho to nerieši. Pochopil, že dnešná doba si pýta svoje a nevzdoruje, ak má použiť sprchový gél, antiperspirant či parfém. Zubná hygiena je pre neho rovnako samozrejmá ako tá intímna. Neznamená to, že kozmetické vychytávky prijíma s otvorenou náručou, ale z času na čas sa nebráni experimentom. Veď čo ak práve to bielenie zubov, do ktorého ho tlačila bývalá frajerka, prispeje k tomu, že si ho všimne tá blondína z vedľajšieho kanclu?

 

Metrosexuál

Títo páni boli v polovici 90. rokov po dlhom čase prví, ktorí bezostyšne prepadli skrášľovaniu vo všetkých smeroch. Mnohé ženy boli nadšené. Konečne muži, ktorí chápu, že dáma chce mať po boku kultivovaného a voňavého chlapa. S odstupom času to asi nie je také jednoznačné.

Ak čistou náhodou vstúpite do kúpeľne, v ktorej pre záľahu kozmetiky neviete nájsť vodovodný kohútik, ste na návšteve u metrosexuála. Ďalšími znakmi sú vlastný lesk na pery, kladný vzťah k botoxu, dôkladná depilácia či výmena oblečenia viackrát za deň (nie, nemyslíme z pyžama do obleku). O intímnu hygienu týchto pánov sa báť nemusíte. Skôr toho, či tá vaša bude spĺňať ich kritériá.

 

Kozmetický ignorant

Nie, tento druh muža zatiaľ nevymrel a s väčšími či menšími neúspechmi u žien prežíva naďalej. V jeho kúpeľni nehľadajte nič okrem zvyšku mydla, zubnej kefky z miestnych potravín a vytlačenej zubnej pasty. Toaletný papier nie je pevnou súčasťou domácnosti, veď nejaké kapesníčky sa vždy nájdu. Dúfať v systematickú intímnu hygienu je v tomto prípade dosť odvážne. Ale toto prevtelenie miestneho baču spred 200 rokov má zaručene odolnú imunitu. Ak je jeho láska voči vám dostatočne veľká, veríme, že sa vám podarí presadiť sprchovací gél a tým najvytrvalejším aj antiperspirant.

 

 

autor: TREG

 

prelinky:

http://www.dermoxen.eu/intimna-hygiena-kozmetika/intimny-cistiaci-gel-pre-muzov/