Zdravá intímna hygiena je sexi

S intímnou hygienou úzko súvisí ďalšia intímna činnosť. Sex. A to je zrejme pre každého z nás dosť veľká motivácia, aby bolo všetko ok.

 

Intímna hygiena by mala byť každodennou samozrejmosťou. Aká je však jej zdravá miera? Ženy majú tendenciu venovať sa jej príliš, muži zas nedostatočne. Nedostatok hygieny, ale aj jej preháňanie môžu v konečnom dôsledku organizmu uškodiť. A tým rozhodiť i sexuálny život.

 

Ako často sa venovať intímnej hygiene?

O svoje intímne partie by sa mal starať každý, nielen ľudia, ktorí majú sex. U žien aj mužov je nevyhnutná každodenná hygiena. Ak ju vykonáte, potom pred pohlavným stykom v podstate nie je dôvod, aby ste nejako zvlášť riešili intímne partie. Menšiu očistu je vhodné vykonať iba v prípade, že sa chcete venovať orálnemu sexu.

Po pohlavnom styku sa môžete opláchnuť či utrieť. Nie je to však niečo, čo treba riešiť na úkor momentálne intimity. Samozrejme, tak ako pri všetkom, čo sa týka sexu, aj pri intímnej hygiene ide o dohodu oboch sexuálnych partnerov. Či už „po tom“ rýchlo frčíte do sprchy, alebo si vychutnávate blízkosť jeden druhého, je na vás. Dôležité je len to, aby ste s tým boli obaja spokojní.

 

Ženy vs. muži

Ženy by na vonkajšie pohlavné orgány mali použiť intímne prípravky, ktoré majú kyslé pH. Ak chcete zabezpečiť aj podporu a ochranu rovnovážneho prostredia, je dobré vybrať si špecializovaný produkt v lekárni. Dobrou voľbou je Dermoxen. Rešpektuje prirodzené prostredie vagíny. Obsahuje starostlivo vybrané účinné látky rastlinného pôvodu. Žiadne parabény a nikel. Dermoxen je bezpečný, dobre tolerovaný a vybrať si môžete z viacerých druhov, ktoré špeciálne rešpektujú rôzne obdobia v živote ženy.

 

Intímna hygiena by mala byť samozrejmosťou aj mužov. Dôkladné odhrnutie predkožky a očistenie žaluďa je základom. Nahromadené baktérie v tejto oblasti môžu spôsobovať zápach, ktorý určite nepatrí medzi afrodiziaká. Pri ich premnožení a následnom sexe môže dochádzať k nepríjemným infekciám. Preto je každodenná očista muža dôležitá pre zdravie oboch sexuálnych partnerov.

Aj muži si môžu dopriať špeciálnu intímnu starostlivosť v podobe čistiaceho gélu pre mužov DermoXEN 4MEN. Je obohatený extraktom kotvičníka zemného a prebiotík, ktoré pomáhajú potláčať rozmnožovanie baktérií a zabraňujú vzniku nepríjemného zápachu. DermoXEN 4MEN je pozornosť, ktorú si určite každá partnerka zaslúži.

pozornosť, ktorú si určite každá partnerka zaslúži.

 

Prelinky:

http://www.dermoxen.eu/intimna-hygiena-kozmetika/dermoxen-proneem-intimny-cistiaci-gel/

http://www.dermoxen.eu/intimna-hygiena-kozmetika/intimny-cistiaci-gel-pre-muzov/