Ako nerozzúriť ženu

Ako nerozzúriť ženu

Superkrátky manuál partnerského spolužitia

Ak žijete so ženou dlhodobo, určite ste postrehli prejavy nevôle, ktoré prichádzajú nečakane a nejakým tajomným spôsobom súvisia s vašou aktivitou. Asi už tušíte, že keď chcete mať pokoj v dome, nestačí len sklápať dosku na toalete.

Ženy idú do vývrtky pri množstve najrôznejších vecí a vychytať ich všetky je prakticky nemožné – každá je zaťažená na niečo iné. V niečom sa však vzácne zhodujú.

Uteráky & ponožky

Uterák sa vo vašich rukách mení na červené súkno. Kto je býk, je jasné. Vy to nebudete.

Používate prvý uterák, ktorý vám príde pod ruku? Príde na to skôr, ako stihnete vymyslieť nejakú výhovorku, prečo ste sa znova museli utrieť do jej. Hádžete použitý uterák kade tade? Ideálna rozbuška na to, aby ste si vypočuli aj o vašich ďalších prešľapoch spred roka. Používate váš uterák na telo, ale aj na prasknutú vodovodnú rúrku? Môžete si byť istý, že tej vašej prasknú nervy. Ako sa zbaviť uterákového teroru? Vyberte si vždy inú farbu uteráka, ako má ona. Po sprche sa hoďte do županu a modlite sa, aby ste ho použitý omylom nešupli do koša s čistým prádlom.

Podobné je to s ponožkami. Kvalitne prepotené kúsky zabudnuté v športovej taške – to chce akútnu zamilovanosť. Ak ste vo vašom vzťahu ďalej, zbytočne neriskujte. Skúste si ich vyzúvať vždy pri koši na špinavé prádlo, znížite tak možnosť, že si ich stiahnete pred telkou a zabudnete na ne.

Smrad & špina

Teraz ani tak nejde o to, že časom vám začne vyčítať nedostatočnú pomoc pri domácich prácach. Oveľa skôr si všimne nedostatky v hygiene. Vďaka výdobytku teplej vody dnes nie je taký problém nepáchnuť. Stačí pravidelná a dôkladná sprcha, minimum kozmetiky a problém neexistuje.

Zvláštnu pozornosť venujte intímnym partiám. Ak tu zlyháte v bezchybnej čistote, problémy s ponožkami a uterákmi budú tááákto maličké. Budete si totiž musieť zháňať novú partnerku. Dobrá správa je, že vám na intímnu očistu postačí čistá voda. Ako prevenciu pred bakteriálnymi infekciami môžete použiť špeciálny intímny čistiaci gél DermoXEN 4MEN.

Jeho zloženie pomáha potláčať rozmnožovanie baktérií, zabraňuje vzniku nepríjemného zápachu a dlhodobo osviežuje. Je dobrou voľbou aj vtedy, keď pravidelne športujete, alebo vykonávate fyzicky namáhavú prácu. Počas horúcich letných dní skúste zaexperimentovať a osviežiť sa vychytávkou - intímnym dezodorantom DermoXEN Deo Soft Cool. Nezbaví vás síce potreby umyť sa, neovplyvňuje totiž prirodzený proces potenia, ale príjemne schladí.

PS: Ak vám to s vašou vyvolenou napriek našej úprimnej snahe dobre poradiť nevyjde, autor článku v žiadnom prípade nepreberá zodpovednosť ani reklamácie :). To viete, ženy!

autor: TREG