Beauty program po menopauze

Beauty program po menopauze

Prechod môže byť frustrujúci. Nemal by však byť dôvodom na rezignáciu. Neprestávajte na sebe pracovať a skrášľujte sa. Naše beauty tipy vám zaručia, že vás to bude baviť.

 

Dajte pleti to, čo potrebuje

Tvár: Venujte svojej pleti starostlivosť, ktorá jej v tomto veku patrí. Pokožka je suchšia a tenšia, pôsobí povädnuto a počet vrások sa zväčšuje.

Dnes už na trhu nájdete aj krémy, ktoré sú vyvinuté špeciálne pre pleť v období menopauzy. Jednou zo značiek, ktorá sa venuje takejto špecifickej starostlivosti, je švajčiarsky Tecnoskin. Spevňujúci krém proti hlbokým vráskam Tecnoskin je určený práve pre dámy v období menopauzy. Spevňuje ochabnuté kontúry tváre a vypĺňa hlboké vrásky. Zároveň pokožku chráni pred hormonálnym starnutím. Pleti dodáva kolagén a elastín, ktoré pokožku dopĺňajú a aktivizujú. Získava tým svieži a mladistvejší vzhľad.

 

Dekolt: Nezabúdajte na dekolt. Každý večer ho ošetrite výživným nočným krémom alebo špeciálnym sérom. Do pokožky ho vmasírujte pohybmi smerom od pŕs ku krku.

 

Prsia: Úbytok ženských pohlavných hormónov v menopauze ovplyvňuje aj vzhľad pŕs, ktoré sa zmenšujú a bývajú ovisnuté. Najjednoduchšou pomocou je správna podprsenka. Samozrejme, môžete vyskúšať i špeciálne cviky a kozmetiku.

 

Bojujte s vaginálnou suchosťou

Je častým prejavom menopauzy. Zmierniť ho môžete použitím malého možstva intímneho ochranného lubrikačného gélu DermoXen Protetivo. Obsahuje kyselinu hyalurónovú, vitamín B5 a prírodný extrakt z vitexu jahňacieho, ktorý udržiava potrebnú rovnováhu v intímnych partiách.

 

Hýbte sa

Nájdite si šport, ktorý si obľúbite. Výborná je chôdza, bicyklovanie alebo joga. Udržíte sa vo forme, spevníte si postavu a budete sa cítiť spokojnejšie. Pravidelný tréning je tou najlepšou prevenciou pred osteoporózou. Ak sa na šport necítite, skúste dlhšie prechádzky.

Rozmaznávajte sa

Zaraďte do svojho denného programu pravidelný relax s dobrou knihou a bylinkovým čajom. Šálka odvaru zo žihľavy, alchemilky alebo sladkého drievka vám urobí dobre.

 

autor: TREG

 

prelinky:

http://www.tecnoskin.sk/?post_type=product

http://www.tecnoskin.sk/produkty-starostlivost-o-pokozku/spevnujuci-krem-proti-vraskam/