Cukrovka naša každodenná

Cukrovka naša každodenná

  1. storočie neprinieslo ľuďom len samé pozitíva. Áno, máme krajšie a tenšie televízie, trvanlivejšie potraviny a vďaka obrovskému pokroku v medicíne aj žijeme dlhšie. Zároveň však trpíme viacerými chronickými civilizačnými chorobami. A z vyčnieva najmä jedna - cukrovka.

 

Čo spôsobuje cukrovku?

 

Problémom je často náš životný štýl. Nadváha, stres, nezdravé a nepravidelné stravovanie, či nedostatok pohybu, to všetko nás robí zraniteľnejšími. A uvedomiť by sme si to mali najmä v polovici novembra, kedy si pripomíname aj Svetový deň diabetu.

 

Stámilióny žien trpia jej príznakmi zbytočne

 

Máte pocit, že zveličujeme? Čísla potvrdzujú opak. Cukrovka rôznych typov celosvetovo komplikuje život takmer 350 miliónom ľudí, z toho až 60 miliónov priamo v Európe.

 

A ak sa opýtate, ako sú na tom Slováci, čaká vás veľké prekvapenie. Hladinu cukru si totiž u nás musí deň čo deň strážiť až 340-tisíc ľudí. Diabetes má pritom oveľa častejšie na muške ženy ako mužov a život s ňou veru nie je žiadna gombička.

 

Cukrovkári sa musia naučiť železnej disciplíne, matematickej presnosti pri nakladanej porcii jedla a odopieraniu, ktoré môže znamenať, že im z jedálnička vypadnú aj ich najobľúbenejšie jedlá. Nie je to však len o nakupovaní z DIA regálov.

 

Cukrovke treba prispôsobiť aj iné oblasti života

 

Príkladom je hygiena a v prvom rade mimoriadne citlivá intímna oblasť. DermoXEN SD upokojujúci gél je prvý čistiaci gél, ktorý je špeciálne určený pre diabetičky. Tie totiž práve kvôli svojmu ochoreniu často trpia vaginálnou suchosťou, svrbením alebo pálením na tých najchúlostivejších miestach.

 

S DermoXENom ale môžete žiť lepšie a príjemnejšie. A nech vás nezastavia obavy z alergii. DermoXEN neobsahuje parfumy, takže nedráždi a príjemným bonusom je kyselina hyalúronová, ktorá intenzívne hydratuje aj tie najcitlivejšie miesta.

 

autor: TREG

 

prelinky:

http://www.dermoxen.eu/intimna-hygiena-kozmetika/intimny-upokojujuci-gel-pre-diabetikov/

 

http://www.dermoxen.eu/intimna-kozmetika-produkty/