Dva fakt dobré dôvody na intímnu hygienu

Dva fakt dobré dôvody na intímnu hygienu

Intímna hygiena je roky prezentovaná ako výhradne ženská záležitosť. To, že sa o mužskej nehovorí, však neznamená, že je menej dôležitá. Aj vy máte tendenciu bagatelizovať starostlivosť o intímne partie? Ženy a vaše zdravie vás možno primäjú uvažovať inak.

 

  1. Ženy

Ženy dnes jednoducho uprednostňujú mužov, ktorým z nosa a uší netrčia mega chlpy a nemajú zásadný problém s umývaním či strihaním nechtov. To je fakt. Ak ho akceptujete, máte na výber z oveľa väčšej skupiny žien, ako keby ste sa rozhodli, že budete do konca svojho života brázdiť mestské ulice v sedemdňovej, kvalitne prepotenej košeli.

Základná hygiena zahŕňa aj tú intímnu. Zápach z neudržiavaného rozkroku vás automaticky preradí do tretej ligy. Nehovoriac o tom, že vaša nedostatočná intímna hygiena môže žene prostredníctvom sexu spôsobiť viacero zdravotných komplikácií. Preto by ste každodennú sprchu a dôslednú očistu intímnych miest nemali brať na ľahkú váhu.

 

  1. Zdravie

Umývaním pohlavia odstránite nepríjemný pach a zároveň sa postaráte o preventívnu ochranu pred rozličnými, niekedy veľmi nepríjemným infekciami.

Venujete sa športu? Z pohľadu infekcie intímnych partií je napríklad také plávanie značne rizikové. Po pobyte v bazéne je preto nevyhnutná sprcha. Ak na očistu použijete aj intímny gél akým je DermoXEN 4MEN, nič nepokazíte. Obsahuje totiž prebiotiká a extrakty z rastlín so schopnosťou potláčať rozmnožovanie baktérií.

Pravidelné umývanie zároveň zaručuje zbežnú kontrolu pohlavných orgánov každý deň. Neprehliadnete tak začínajúce prejavy prípadného ochorenia a môžete okamžite vyhľadať lekára.

 

Ako na to

Na rozdiel od žien, muži nepotrebujú intímnu hygienu s kyslým pH. Je na vás, či na umývanie intímnych partií použijete iba čistú vodu, alebo vyskúšate i gél na intímnu hygienu pre mužov. To najdôležitejšie je dôkladné odrhnutie predkožky, šetrné očistenie žaluďa, pravidelnosť a dôkladnosť.

 

autor: TREG

 

prelinky:

http://www.dermoxen.eu/intimna-hygiena-kozmetika/intimny-cistiaci-gel-pre-muzov/