Najlepšie kozmetické vychytávky moderného muža

Ste zorientovaný v neustále sa rozširujúcej ponuke kozmetiky pre pánov? Experimentujete s novinkami alebo ostávate pri osvedčenej klasike? Prinášame stručný prehľad toho najlepšieho, čo vám aktuálne ponúkajú drogérie, parfumérie a lekárne.

 

Nenavoňané prípravky

Možno si pripadáte mužne, keď si doprajete sprchu s výrazným sprchovým gélom. Ak sa však k tomu pridá iná vôňa šampónu, parfumovaný dezodorant, voda po holení, parfém či toaletná voda – vzniká neurčitý odér, ktorého výsledný efekt môže byť všelijaký. Riešenie? Prípravky, ktoré tvoria sadu a sú rovnako parfumované, alebo novinka – sprchové gély a šampóny bez arómy. Takto dokonale vynikne toaletná voda, či parfém, ktorý používate.

 

Vlasový styling

Po tom, ako muži objavili vlasové gély, nastal v uliciach boom „frajerských“ kreácií. Zlepence, ktorými nepohne ani hurikán Katrina, sú však momentálne trochu out. Ak vaše vlasy nemajú sklony k rýchlemu masteniu, môžete na využiť vosk. Jeho štruktúra je v porovnaní s gélmi ľahšia, na styling ho treba menej a práca s ním je jednoduchšia. Ďalšou výhodou je, že vosk oveľa menej lepí vlasy.

Ak sa vaše vlasy mastia rýchlo, skvelou vychytávkou je zmatňujúci púder. Stačí ho nasypať na suché vlasy a vytvarovať požadovaný účes. Čím viac ho použijete, tým viac fixujete. Okrem spevnenia aj zmatňuje, takže vlasy nevyzerajú mastné. Zmatňujúci púder dostanete bežne v drogériách, ale môžete siahnuť aj po kaderníckych profi prípravkoch.

 

Dokonalá intímna hygiena

Starostlivosť o intímne partie možno vyznieva banálne, ale je veľmi dôležitá. Nielen z pohľadu príťažlivosti muža, ale aj z prozaickejších dôvodov. Zanedbávanie intímnej hygieny môže spôsobovať nepríjemné zdravotné komplikácie nielen vám, ale aj partnerke. Dôležitá je pravidelnosť a dôkladnosť.

Na očistenie intímnych partií môžete použiť čistú vodu, alebo špecializované prípravky. V bežnej ponuke drogérií sa hľadajú ťažšie, ale v lekárňach nebudete mať problém. Jedným zo špecializovaných kozmetických prípravkov na intímnu hygienu mužov je intímny gél DermoXEN 4MEN. Okrem dôkladnej očisty zabraňuje aj vzniku nepríjemného zápachu tým, že potláča rozmnožovanie baktérií.

 

Pedikúra, ktorá neotravuje

Nikto sa nechce pozerať na zhrubnuté popraskané suché päty. Ale ak pravidelne nevyužívate služby pedikérky, starať sa o nohy je pekná otrava. Vyskúšajte zjednodušenie v podobe elektrickej pedikúry. Päty a zhrubnuté časti stačí krátko prebehnúť pred sprchovaním. S výsledkom budete spokojní. Jediné na čo treba myslieť, je zásoba bateriek. Takáto pomôcka má celkom slušnú spotrebu. Na vychytávku, ktorá by sa bezpracne postarala o ostrihanie nechtov sme zatiaľ nenarazili, ale pracujeme na tom. 🙂

 

autor: TREG

 

prelinky:

http://www.dermoxen.eu/intimna-hygiena-kozmetika/intimny-cistiaci-gel-pre-muzov/