Užite si pohyb na čerstvom vzduchu

Chcete sa začať hýbať, ale posilňovne vám nevoňajú? Teraz je ideálny čas vyskúšať si cvičenie vonku. Okrem toho, že urobíte niečo pre svoju postavu a kondičku, čerstvý vzduch vám prečistí hlavu a zdvihne náladu. Máme pre vás štyri výborné tipy, s ktorými môžete začať.

 

Beh

Dnes behajú naozaj všetci. Je to klasika, ktorá účinne spaľuje tuky. Hodinovým behom spálite až 600 kalórií. Ak sa behanie rozhodnete vyskúšať aj vy, nezabudnite na kvalitné bežecké topánky a postupné pridávanie záťaže. Začať môžete napríklad striedaním behu a chôdze, ktorú neskôr obmedzíte.

Považujete behanie za príšernú nudu? Nič sa nedeje, máme tu pre vás elegantnejšie riešenie:

Bicyklovanie
Skvelá možnosť, ako si zlepšiť fyzickú kondíciu a vyformovať nohy. Počas šliapania do pedálov zapájate aj ťažko dostupné svalstvo dolných končatín. Ak sa vám podarí aspoň trikrát do týždňa utrhnúť a stráviť na bicykli hodinku, za krátky čas sa to prejaví na vašej postave.

Posilňovanie

Nie však v posilňovni. Na to, aby ste si spevnili telo, nepotrebujete sofistikované prístroje z fitka. Rovnakú službu vám urobí lavička, strom, schody, ale i váha vášho tela. Stačí sa prejsť parkom a postupne si môžete vytvoriť vlastnú posilňovaciu zostavu.

Kolektívny šport
Nebaví vás pobehovať individuálne? Nevadí, skúste šport, pri ktorom si behanie nebudete uvedomovať. Napríklad volejbal, hádzanú, futbal alebo obyčajnú vybíjanú. Posilníte kardiovaskulárny systém a zlepšíte svoju obratnosť.

TIP: Po cvičení sa nezabudnite čo najskôr osprchovať a prezliecť do suchého oblečenia. Nielen, že sa budete cítiť lepšie, ale zabránite tak množeniu baktérií v intímnych partiách, ktoré by vám mohli veľmi rýchlo spôsobiť problémy. Ak na očistu použijete aj špeciálny intímny čistiaci gél DermoXEN PRONEEM, ochránite pošvu pred rizikom infekcie bez narušenia rovnovážneho prostredia s kyslým pH. Gél je vyvinutý práve pre ženy, ktoré sa venujú športu.

 

autor: TREG

 

prelinky:

http://www.dermoxen.eu/intimna-hygiena-kozmetika/dermoxen-proneem-intimny-cistiaci-gel/